بهترین کلینیک دامپزشکی در تهران

بهترین کلینیک دامپزشکی در تهران کجا قرار داشته و چه ویژگی هایی دارد؟ نگهداری از یک حیوان خانگی و وابستگی زیاد به آن موجود زیبا، از قشنگ‌ترین کارهای دنیاست. امروزه داشتن حیوانات خانگی در تهران به یک امر فراگیر تبدیل شده و  مراجعه به بهترین دامپزشک در تهران برای انجام کارهایی مثل واکسیناسیون ضرورت دارد. زمانی که سرپرستی این موجودات دوست داشتنی را بر عهده می‌گیریم، باید در مواقع بیماری حیوان را به یک کلینیک دامپزشکی خوب و مورد تایید برده و دوره های واکسیناسیون را جدی بگیریم. معمولا دغدغه صاحبان پت‌ها، نگهداری سالم و کمک به افزایش طول عمر آنهاست؛ بدیهی است که پیدا کردن بهترین مرکز دامپزشکی در تهران، نقش تاثیرگذاری در سلامت این موجودات زنده خواهد داشت.

دامپزشک کیست؟

دکتر دامپزشک، فردی است که موفق به گذراندن دوره عمومی دامپزشکی شده و در زمینه تشخیص و درمان بیماری های عمومی و تخصصی حیوانات اهلی و وحشی فعالیت دارد. این پزشک در بهترین کلینیک دامپزشکی تهران جهت رفع نیاز های بهداشتی حیوان خانگی و دام‌ها، بیماری را تشخیص داده و دارو تجویز می‌کند؛ حتی در مواقع لازم، جراحی هم انجام می‌دهد. استفاده از خدمات بهترین دامپزشک در تهران در این راستا اهمیت بالایی دارد.

چرا به کلینیک دامپزشکی تهران نیاز داریم؟

صاحبان حیوانات خانگی به علت وابستگی بیش از حد عاطفی پس از مدتی سرپرستی، به چشم فرزند خود به آن حیوان نگاه می‌کنند و حاضرند برای سلامتی و آرامش آن موجود زنده هر کاری کنند. سالم بودن حیوان، تاثیر مثبتی روی سلامتی شما داشته و از نظر روحی به شما کمک زیادی می‌کند بردن مرتب حیوان نزد دامپزشک ، اهمیت بالایی داشته و کمک خواهد کرد زندگی طولانی و سالمی داشته باشد. برخی از بیماری های حیوانات در صورت عدم درمان، ممکن است به انسان منتقل شده و مشکلاتی را به وجود بیارد.

پزشک حیوانات، فردی است که به او اعتماد داشته و امکان آرامش و مراقبت را برای صاحبان حیوانات فراهم می‌کند. هرچه حیوان خانگی شما بیشتر تحت نظر پزشک قرار گیرد، خیلی سریع متوجه کوچک‌ترین اختلالات خواهید شد و از بروز مشکلات جدی‌تر که جان آنها را تهدید می‌کند، پیشگیری می‌شود؛ به عنوان مثال، دوره های واکسیناسیون و پیشگیری از کنه، کک و انگل، از جمله خدمات اصلی کلینیک دامپزشکی در تهران است.

بهترین کلینیک دامپزشکی در تهران

هر شخصی که در تهران سکونت داشته و از یک حیوان خانگی زیبا نگهداری می‌کند، دیر یا زود  مسیرش سمت بهترین کلینیک دامپزشکی در تهران می‌افتد. این شما هستید که نوع سبک زندگی حیوان خانگی خود را می‌سازید و او را تغذیه می‌کنید. پیگیری دوره های واکسیناسیون حیوان، گرفتن شناسنامه، معاینات منظم، کوتاه کردن ناخن و… از مواردی هستند که منجر به حفظ هرچه بیشتر سلامت حیوان خواهند شد. چنانچه برای سلامت موجود زنده خود، به صورت مداوم به بهترین دامپزشک در تهران مراجعه کنید، پرونده پت شما در آن کلینیک یا بیمارستان دامپزشکی به ثبت خواهد رسید و آن پرونده، گویای شناخت کامل پزشک از حیوان شماست.

کلینیک دامپزشکی تخصصی اگزو

کلینیک دامپزشکی تخصصی اگزو

09910375139 | 02177067152
قنات کوثر – شهرک امید (قنات كوثر)، بزرگراه زین الدین – تهرانپارس-قنات کوثر-خیابان مطهری-نبش دوم مرکزی -جنب فست فود حس خوب-ساختمان باران-پلاک30-واحد19
4 سال
کلینیک تخصصی دامپزشکی اگزو، از معتبرترین و شناخته شده ترین مراکز دامپزشکی در شهر تهران واقع در محله تهرانپارس است که از سال 1398 فعالیت خود را با کادری مجرب و حرفه‌ای آغاز نمود. هدف اولیه کلینیک اگزو در تهرانپارس، تشخیص و درمان تخصصی حوزه پرندگان بوده است؛ این مرکز با بهره گیری از امکانات و تجهیزات پیشرفته و تکیه بر علم روز طب پرندگان، عملکرد قابل قبولی در این زمینه داشته است. این کلینیک با مدیریت دکتر یوسفی ( از دامپزشکان برجسته کشور) از سال 1401 با افزایش مراجعات و تعدا درخواست بالا، درمان بیماری دام های کوچک را هم آغاز نمود. از جمله خدمات کلینیک دامپزشکی اگزو می‌توان به چک‌آپ و واکسیناسیون، کاشت میکروچیپ، جراحی حیوانات، خدمات دندانپزشکی حیوانات، اصلاح و شستشو اشاره کرد. شماره تماس کلینیک اگزو برای دریافت نوبت و مشاوره دامپزشکی، 77067152-021 می‌باشد.

 

کلینیک دامپزشکی پیچا

کلینیک دامپزشکی پیچا

09124124379 | 02144403824
پونک، بزرگراه اشرفی اصفهانی، بلوار پونک، پلاک 15
15 سال
کلینیک دامپزشکی پیچا، در منطقه 2 تهران واقع در پونک است که زیر نظر دکتر رضا حسام ساداتی، از بهترین دامپزشکان تهران مدیریت می‌شود. کلینیک پیچا با 15سال سابقه در ارائه تمامی خدمات تخصصی حیوانات خانگی در بخش های داخلی، خارجی، پرندگان زینتی، پت‌شاپ و گرومینگ، یکی از بهترین و مطمئن ترین مراکز دامپزشکی شهر تهران به حساب می‌آید. در کلینیک دامپزشکی پیچا خدماتی از جمله چک آپ و واکسیناسیون، کاشت میکروچیپ، جراحی حیوانات، خدمات دندانپزشکی حیوانات، پت شاپ، اصلاح و شستشو و بسیاری از موارد دیگر ارائه می‌شود. از طرف دیگر، آزمایش های تخصصی PCR پرندگان زینتی، درمان های استنشاقی با نبولایزر اولتراسونیک، دستگاه ICU جهت مراقبت ویژه از پرندگان زینتی، آزمایش مدفوع، انگل تراپی حیوانات، صدور شناسنامه و… از دیگر ویژگی های مثبت این مجموعه است. شماره تماس مرکز دامپزشکی پیچا جهت مراجعه، 44403824-021 می‌باشد.

 

کلینیک دامپزشکی اورانوس

کلینیک دامپزشکی اورانوس

۰۲۱-۲۲۵۸۶۰۵۵
دیباجی جنوبی، تسلیمی، نبش بن بست ورگل، کلینیک دامپزشکی اورانوس
10 سال
کلینیک دامپزشکی اورانوس، کلینیک تخصصی حیوانات با کادری متخصص و مجرب در محله دیباجی جنوبی است که به صورت شبانه روزی در حال خدمات رسانی به مراجعین خود می‌باشد. کلینیک اورانوس دارای امکانات تخصصی و درمانی بسیاری بوده و مجهز به آزمایشگاه تشخیصی (صفر تا صد خونگیری) است. از جمله خدمات کلینیک اورانوس، مرکز تخصصی دامپزشکی در تهران، می‌توان به اصلاح شست و شوی با دستگاه های مخصوص کوتاهی مو، دندانپزشکی حیوانات، عقیم سازی، رادیولوژی و سونوگرافی، کاشت میکروچیپ و… اشاره کرد. شماره تماس کلینیک دامپزشکی اورانوس جهت دریافت نوبت و مراجعه حضوری، 22586055-021 می‌باشد.

بیمارستان دامپزشکی درین

بیمارستان دامپزشکی درین

09381243266 | 02177130540
بزرگراه رسالت، (شهید سلیمانی ) غرب به شرق، بعد از میدان رسالت و چهارراه سر سبز، بین آیت و مدائن، پلاک 584
10 سال
بیمارستان دامپزشکی شبانه روزی درین، بزرگترین و مجهزترین مرکز خدمات و درمان حیوانات خانگی، پرندگان و حیوانات خاص در تهران است که در فضایی حدود 1000 متر مربع در 7 طبقه با محیطی زیبا در شرق تهران قرار گرفته است. بیمارستان دامپزشکی درین شامل کلینیک‌ها، بخش‌ها، خدمات اورژانس، امداد و فوریت های پزشکی به صورت شبانه روزی همراه با آمبولانس و کلینیک سیار است که جدیدترین محصولات با برترین برند های جهانی را در پت شاپ بزرگ خود قرار داده است. از مهمترین خدمات بیمارستان دامپزشکی درین که بدون شک یکی از بهترین مجموعه های دامپزشکی تهران به حساب می‌آید، می‌توان به رادیولوژی، دندانپزشکی، فیزیوتراپی، واکسیناسیون، الکتروکاردیوگرافی، ارتوپدی، صدور شناسنامه، نژاد شناسی، آموزش و تربیت و بستری و پانسیون حیوانات خانگی اشاره کرد. شماره تماس مجموعه دامپزشکی درین جهت دریافت نوبت و مراجعه حضوری، 77130540-021 می‌باشد.

ویژگی های بهترین کلینیک دامپزشکی تهران

زمانی که یک فرد همراه با حیوان خانگی خود به بهترین کلینیک دامپزشکی شهر خود مراجعه می‌کند، تنها با یک نگاه ساده و توجه به برخی از موارد از جمله نحوه برخورد پرسنل، برخورد پزشک، سطح بهداشت مجموعه، سوابق درخشان و نحوه مدیریت کلینیک، متوجه خواهد شد که یک کلینیک خوب دامپزشکی از چه نظر بهترین شناخته می‌شود. در ادامه متن به معرفی مهمترین ویژگی های بهترین کلینیک دامپزشکی در تهران و سایر شهرها می‌پردازیم:

دامپزشکان متخصص و با تجربه: حضور دامپزشکان متخصص و با تجربه‌ در مرکز تخصصی یا بیمارستان دامپزشکی در تهران، اولین ویژگی مهم در انتخاب بهترین مجموعه دامپزشکی است. بدیهی است که در یک کلینیک خوب برای حیوانات، دامپزشکان حرفه‌ای با تخصص های مختلفی در آنجا حضور دارند. اگر شما به یک کلینیک دامپزشکی مراجعه کنید که برای مثال، تنها یک یا دو پزشک در آنجا مشغول بوده و تخصص مشخصی ندارند، مطمئن باشید مرکز معتبری برای درمان حیوان خانگی خود انتخاب نکرده‌اید. مرکز دامپزشکی تهران، باید یک جراح آن کال (On-Call) هم داشته باشد تا در هر ساعتی از شبانه روز که نیاز به جراحی وجود داشت، در مدت زمان کوتاهی به مجموعه مراجعه کند.

تجهیزات به روز و پیشرفته: دیگر ویژگی مهم بهترین کلینیک دامپزشکی در تهران، داشتن تجهیزات پیشرفته و کاملی از جمله تجهیزات عکس برداری، تجهیزات اتاق عمل، سونوگرافی، آزمایشگاه و… در کلینیک است. مجهز بودن، مشخصه مهم یک کلینیک خوب برای درمان حیوانات خانگی است که هرچه این فضا تجهیزات بیشتر و به روزتری در اختیار داشته باشد، توانایی تشخیص و درمان هم بالا خواهد رفت.

بهداشت و نظافت: اگر بخواهید مهمترین و بارزترین مشخصه بهترین مرکز دامپزشکی در تهران را بررسی کنید، باید توجه ویژه‌ای به نظافت و سطح بهداشت آن داشته باشید. حواستان باشد که بیماری های ویروسی و واگیردار در چنین فضاهایی به پت منتقل می‌شود و حتی ممکن است منجر به مرگ او شود. بنابراین برای مراجعه به نزد بهترین دامپزشک در تهران، حتما باکس و کوله مناسب  حمل حیوان خانگی خود را خریداری کنید.

نحوه برخورد دامپزشک: رفتار دامپزشک متخصص در نحوه معاینه حیوان خانگی و برخورد خوب با آن، از دیگر ویژگی های بهترین کلینیک دامپزشکی در تهران است که نشان دهنده کیفیت و اعتبار آن کلینیک است. پزشک متخصص در هر بار مراجعه شما، اندام حیوان خانگی شما را به خوبی معاینه می‌کند و پس از شناسایی مشکل، به درمان هریک از مشکلات به وجود آمده می‌پردازد.

سخن آخر

هنگامی که تصمیم می‌گیرید از پرنده، سگ، گربه یا هر حیوان دیگری مراقبت و نگهداری کنید، باید به مراقبت های پزشکی توجه ویژه‌ای داشته تا هم حیوان سالم و سرحال باشد و هم از انتقال بیماری به انسان جلوگیری شود. بنابراین، شناخت بهترین دامپزشک و بهترین کلینیک دامپزشکی در تهران از اهمیت بالایی برخوردار است و چنانچه در این زمینه سوالی در ذهنتان باقی مانده، در قسمت نظرات یا کارشناسان مجموعه دکتر گویا مطرح کنید و به صورت 24 ساعته از مشاوره رایگان بهره‌مند شوید.

4.3/5 - (3 امتیاز)

‫39 دیدگاه ها

  1. سلام وقتتون بخیر
    من یه جفت عروس هلندی دارم که خیلی سروصدا میکنن و موقع خواب اذیت میکنن مخصوصا پرنده نر لطفا راهنمایی بفرمایید؟

    1. سلام وقت بخیر
      اینکه پرنده نر بیشتر صدا میکند بدلیل اینکه میخواهند جفتی را جذب کنند و به اصطلاح حوزه و قلمرویی تثبیت نمایند؛ اما به چند دلیل دیگر میتواند باشید
      ولی برای کاهش سر و صدا چند مورد را رعایت نمایید
      یک: سعی کنید برایشان یک محیط مناسب و با آرامشی فراهم کنید
      دو: سعی کنید وسایل بازی در قفس آنها قرار دهید
      سه: سعی کنید طبق یک عادت همیشگی و برنامه درست تغذیه و بازی را با آنها انجام دهید
      چهار: گاهی اوقات با پوشاندن قفس با پارچه میتوانید تاریک شدن هوا را برای آنها شبیه سازی کنید و از سر و صدا جلوگیری کنید.
      و در انتها سعی کنید برای رفع و آموزش پرنده تان از دامپزشک کمک بگیرید.

  2. سلام ببخشید من یه گربه رو دیروز در خونمون دیدم که چندتا بچه دارع ولی دوتا از بچه گربه ها و خود مادرشون یکی از پاهاشون مشکل داره و نمیتونه به درستی راه بره
    من دیروز بهش غذا دادم ولی خیلی دوست دارم بتونم کمکشون کنم درمان بشه الان باید چیکار کنم؟

  3. سلام. بوقلمون من یه مدتیه که خس خس میکنه و از دیروز اسهال سبزم داره که دیگ راه نمیره باید چیکار کنم؟

  4. سلام خسته نباشید
    آقا من یه عروس هلندی دارم نوکش همش پوست میندازه دلیش چی میتونه باشه؟

  5. سلام خسته نباشید. من دیروز تو اینستا یه پستی دیدم راجب اینکه استخوان برای سگ ضرر داره خواستم بدونم این واقعا واقعیت داره یا نه؟

    1. سلام وقت بخیر
      بله با توجه به اینکه در باور همه ما این است که سگ استخوان دوست دارد ولی اشتباه است و استخوان کلا مضر است زیرا مشکلات زیادی برای دستگاه گوارش و دندانها بوجود می‌آورد و باعث یبوست و خفگی سگ شما شود (در ضمن برای سگ های سایز کوچک بسیار خطرناک تر است)

  6. آقا من تازه یه عروس هلندی نر گرفتم ک که وقتی بلند میشه از زمین پراش شروع می‌کنه به ریختن. الان یعنی ایدز پرندگان داره؟

  7. سلام و عرض ادب خدمت شما
    آقا من ۳ تا توله سگ شیدزو دارم یکی از دوستام گفت برا اینکه جون بگیرن بهشون مکمل بدم منم خریدم منتها گفتم قبل از اینکه بهشون بدم یه سوال کنم یه وقت مشکلی پیش نیاد

  8. سلام عروس هلندی من چند روزه اصلا مدفوع نمیکنه و همش هم بیحاله
    دلیل و درمانش چیه؟

  9. سلام خسته نباشید
    من یه کاسکو دارم که سن و جنسیتش رو نمیدونم. ببزم دامپزشکی مشخص میشه یا حتما باید آزمایش انجام بدم؟

  10. سلام خسته نباشید مرغ عشق داریم ۱ ماهش هست آوردمش بیرون خورد تو دیوار و افتاد رو فرش حالا نمیتونه رو پاهاش وایسا بی قراری میکنه هیچی هم نمیخوره روی زمین میزاریم یکی از پاهاشا جمع میکنی لطفا کمک کنید یه درمانی داشته باشه کمکش کنیم ممنونم

  11. من به عروس هلندی نر سخنگو دارم دیشب رو لوستر نشسته که ناگهان لوستر جرقه زد پرنده من هم از ترس پر زد سر همین خورد به دیوار الان هم یه چشمش رو بازنمیکنخ یا باز کنه سری میبنده وخیلی گوشه گیر و ساکت هست ولی الان حرف میزنه ولی یه جا قفس وفط نسته

  12. سلام من یک عدد عروس هلندی نر وحشی دارم که ۳ سالش است و همسایمون یک ماده اهلی که تازه بلوغ شده داره و وقتی عروس من صدای عروس آنها را میشنود جیغ میکشد و آن هم همینطور انگار که با هم ارتباط برقرار میکنند و این قضیه یک ماه است آیا میخواهند جفت بندازند و آیا میتوان آن ها را جفت انداخت و اینکه اگر این دو را در یک قفس بگذارم نر وحشی به ماده آسیبی نخواهد رساند؟

    1. سلام دوست عزیز
      جیغ زدن این دو عروس هلندی اغلب به دلیل حرف زدن و برقراری ارتباط با یکدیگر هست و لزوما به معنای جفتگیری نیست.
      و اینکه بله ممکنه عروس هلندی نر وحشی به ماده آسیب برسونه، پس بهتره اول برای دستی کردن پرنده خودتون اقدام کنید.

  13. سلام خسته نباشید
    من یه جوجه هلندی سرلاکی خریدم به گفته فروشنده دوماه ونیم شده دوروزه آوردمش بهش سرلاک دادم همش بالا آورده علت چی میتونه باشه میشه از سرلاکش باشه

  14. سلام پرنده من بیحاله و پف کرده همش خمیازه میکشه و میخوابه و انگار میخواد بالا بیاره چند وقت پیش مشکل کبدی داشت بر طرف شد ایا ممکنه دوباره برگشته باشه

  15. سلام
    وقت بخیر
    یک سوال مهم داشتم ازتون اگر راهنمایی بفرمایین بسیار ممنون میشم
    من در حدود ۱۷_۱۸ ماه پیش ،به فاصله حدودی یک ماه به یک ماه در سه نوبت ۹ تا جوجه عروس هلندی سرلاکی ۱۴ روزه خریدم،اینها رو با حساسیت زیاد و پس از قرنطینه یک ماه ،همرو در یک اتاق به صورت ازاد بزرگ کردم،به این صورت که فقط شبها در قفس میکردمشون،کلا با هم بودند ،تا اینکه کوچکترین جوجه رفت تو پر ریزی بالغ شدن ،از همون اول هم از بقیه یکم کوچیکتر بود،قابل به ذکر هست که سه تا جوجه البینو بودند که این از همه کوچکتر بود،از یک جفت بودند،قبل از اینکه بره تو پر ریزی بلوغ این خیلی ترسو بود،یک شب نمیدونم یهویی ترسیدند،این تو تاریکی پر زد ،خودشو به درو دیوار قفس زد ،سر شاه پرهاش کنده شد ی چند قطره خون اومد ،بعد که رفت تو پر ریزی بلوغ ،دیدم یک ماه گذشت پرهاش به صورت نامنظم دراومد و بدنش پره شوره هست،و کلا پرهاش ،علائم پرهای pbfd رو داره،یکی از دوستان که اتفاقا کارشناس طیور هست وقتی دیدش گفت این pbfd داره،در صورتی که الان یک ماهی میشه که من جداش کردم،این پرنده کلا بجز اون ۹ پرنده با هیچ پرنده دیگری نبوده،اگر ویروس رو از پدر مادر یا طی این یک سال و نیم گرفته بوده چرا تو این یک سال خورده ویروس بروز نکرده بوده و اگر اصلا این ویروس داره چرا هیچکدوم از اون ۸ تا دیگه حتی یکی هم همچین علائمی نداره،تو این یک ماهه ،دوتا از اون ۸ تا هم جفت خورده بودند ،۱ جوجه دادند ،جوجشون الان ۱ ماهش هست ،اونم هیچ علائمی نداره ،یعنی تو ۱۰ تا عروس که باهمند امکانش هست همشون بالای یک سال هست که ویروس رو دارند و همه ویروس رو بصورت نهان داشته باشند؟؟و اینکه آیا بیماری دیگه ای وجود داره که پرهای پرنده دقیقا مثل pbfd بشه و هیچ علائم دیگه نداشته باشه؟

    1. سلام دوست عزیز
      آیا پرنده بیمار از علائم ناهنجار بر روی منقار و کاهش وزن و استفراغ هم برخورداره؟ ممکنه پرنده های دیگه با این بیماری درگیر باشن چون در پرنده های جوان بعد از ۲۰ گذشت از ابتلا و در پرنده های مسن بیش از ۱ ماه طول می‌کشه بیماری خودشو نشون بده.
      بله بیماری های دیگه هم وجود داره که موجب ریزش پر عروس هلندی بشه اما تشخیص قطعی نیاز به معاینه دارد.

  16. سلام وقت بخیر یه جفت طوطی برزیلی دارم که ماده تخم داره
    گوش چپش عفونت کرده آخه دائم میخارونه و خمیازه میکشه و البتهپر های روی گوشش خیس و چوبه تخم هم داره و امروز یا فردا تخم میذاره دسترسی به دامپزشک هم ندارم میشه کمکم کنید ؟
    حدودا دوسالشه نژادش هم زرد صورت هلویی
    و اینکه رنگ فصله هم تغییر کرده مایل به زرده

    1. سلام دوست عزیز
      احتمالا محل نگهداری پرنده مناسب نبوده یا از پرنده دیگری عفونت دریافت کرده اما برای درمان قطعی نیاز به معاینه هست تا بشه فهمید به چه نوع عفونتی دچار است. محل زندگی پرنده رو به صورت مداوم تمیز کرده، در قفس او زغال اکتیو قرار دهید و حتما در اسرع وقت به دامپزشک مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا