بهترین متخصص مغز و اعصاب در تهران
بهترین متخصص مغز و اعصاب در تهران کیست؟ برخی از افراد آگاهی کاملی از اختلالات مغزی نداشته و تصور میکنند تنها برای تشخیص و درمان تورمور های مغزی، خونریزی داخلی و چنین مشکلاتی باید به دکتر مغز و اعصاب مراجعه کرد در حالی که اینگونه نیست. بیشتر اختلالاتی که افراد مبتلا به آنها کم هم نیستند، نیاز به مشاوره پزشکی داشته و لازم است برای حفظ هرچه بهتر سلامت مغز و اعصاب، در دوره های منظم به نزد او مراجعه کرد.
به عنوان مثال در صورتی که بی دلیل دچار سردرد های میگرنی میشوید، لازم است در اسرع وقت به مطب متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید. جالبه بدانید تشخیص و درمان کمر درد که مبتلایان زیادی دارد، مربوط به زمینه مغز و اعصاب است و هنوزم برخی از افراد این قضیه را نمیدانند. در ادامه با مجموعه دکتر گویا همراه باشید تا با لیست 10 تایی از بهترین دکتر مغز و اعصاب در تهران آشنا شده و روند درمان خود را با خیال راحت آغاز کنید.
بیماری های مربوط به مغز و اعصاب
مغز انسان، سرچشمه همه حرکات و رفتاری های بدن است که تمامی قسمت های بدن را تحت تاثیر قرار داده و بسیاری از وظایف را کنترل میکند. کوچکترین اختلال، ممکن است بیماری های متعددی را ایجاد کند که از جمله آنها میتوان به تنگی عروق مغزی، سکته مغز، خونریزی داخلی مغز، سردرد های شدید میگرنی، بیماری های خود ایمنی مثل ms، تومور مغزی، تشنج، صرع و خیلی از بیماری های دیگر اشاره کرد. از طرفی، درد ستون فقرات مثل کمر درد و گردن درد، آلزایمر، پارکینسون، لرزش دست، اختلال در خواب و تکلم و… اشاره کرد. با توجه به طیف زیاد بیماری های مغز و اعصاب، انتظار میرود که پزشکان زیادی در این زمینه تحصیل کرده باشند اما سوال اینجاست چگونه میتوان بهترین متخصص مغز و اعصاب در تهران را یافت و به او مراجعه کرد؟
ویژگی های بهترین متخصص مغز و اعصاب
برای تشخیص درست علت بیماری و درمان آن، لازم است با ویژگی های بهترین متخصص مغز و اعصاب در تهران آشنایی داشته باشید. متاسفانه تصور غلطی در این راستا وجود دارد که برخی از افراد بیمار تصور میکنند متخصصی که هزینه نسبتا بالایی دریافت میکند، بهترین پزشک است و بدون تحقیقات لازم به او مراجعه میکنند؛ اما این تصور بعضا اشتباه از آب در میآید و نتیجه مثبتی به دنبال نخواهد داشت. در ادامه به مهم ترین ویژگی های بهترین دکتر مغز و اعصاب در تهران اشاره خواهیم کرد.
اول از همه باید مدارک و سوابق تحصیلی بهترین متخصص مغز و اعصاب را بررسی کنید. مطمئن شوید که در بهترین دانشگاه ها و مراکز تحصیل کرده باشد و زیر نظر اساتید برجسته، دانش خود را فرا گرفته است. از طرفی، شرکت در کنگره ها و سمینار های داخلی و بین المللی برای آپدیت خود، از دیگر ویژگی های مهم متخصص مغز و اعصاب در تهران است. مرتبه علمی و سواد بالای دکتر و همچنین گذراندن پروژه های موفق پزشکی، از ویژگی های مهم یک پزشک خوب در زمینه مغز و اعصاب است. از دیگر ویژگی های پزشک مربوطه، داشتن اخلاق خوب و صبر زیاد در هنگام رسیدگی به فرد بیمار است؛ این باعث میشود فرد بیمار در روند درمان، احساس امنیت و آرامش بیشتری کند.
بهترین دکتر مغز و اعصاب در تهران + لیست 10 تایی
خب رسیدیم به اصل مطلب؛ معرفی بهترین متخصص مغز و اعصاب در تهران. متخصصان بنام زیادی در شهر تهران در زمینه مغز و اعصاب مشغول به فعالیت هستند که با تکیه بر تخصص و تجربهای که سالیان زیاد بدست آوردند، نتیجه مثبت و رضایت بخش را برای شما رقم خواهند زد اما چگونه میتوان بهترین را پیدا کرد؟
دکتر گویا در کنار بسیاری از وبسایت های معرفی بهترین های پزشکی مثل الو پزشک، پس از تحقیقات و بررسی های لازم، لیست 10تایی از بهترین متخصصان مغز و اعصاب (نورولوژی) تهران را همراه با مشخصات و اطلاعات کامل تهیه کرده و به شما عزیزان ارائه داده است. در صفحه شخصی مربوط به هر پزشک اطلاعاتی نظیر نام، تخصص، شماره تماس، لوکیشن و… قرار داده شده است. برای دریافت مشاوره کاملا رایگان و دریافت نوبت حضوری، با شماره ذکر شده تماس حاصل فرمائید.
دکتر رضا سنجری
دکتر مریم سلیمانی قره تپه
دکتر تیفا یکتانژاد
دکتر محمد جواد فرج پور
انتخاب بهترین متخصص مغز و اعصاب در تهران
برای آنکه بتوان بهترین دکتر مغز و اعصاب در تهران را انتخاب نمود، باید مراحل زیر را دنبال کنید:
- در ابتدا عبارت “بهترین متخصص مغز و اعصاب در تهران” را در گوگل سرچ کرده و سپس سایت های برتر معرفی کننده را بررسی کنید.
- در ادامه، ویژگی های هریک پزشکان متخصص در این زمینه را مطالعه نموده و آنها را با یکدیگر مقایسه کنید.
- پس از انتخاب دکتر خوب مغز و اعصاب از همه لحاظ (میزان تخصص، تجربه، سوابق کاری، نمونه کار، موقعیت مکانی و…)، به مطب ایشان مراجعه کنید.
- توصیه میشود نظرات افراد مراجعه کننده به مطب ایشان را در رابطه با روند کار دکتر بپرسید.
- بیماری خود را همراه با هرگونه ابهامات ذهنی خود با دکتر متخصص در میان بگذارید و روند درمان خود در اسرع وقت آغاز کنید.
وظیفه متخصص مغز و اعصاب چیست؟
همه ما میدانیم که یکی از قسمت های مهم بدن، مغز است. تقریبا اکثر قسمت های بدن با همکاری یکدیگر، به کارایی هرچه بهتر کارایی مغز کمک میکنند. برای مثال اعصاب، یکی از مهمترین قسمتها است که در بیشتر مواقع با کلمه مغز به کار میرود که وظیفه دارد اطلاعات را از مغز دریافت کند و به سایر قسمت های بدن منتقل کند. تشخیص و درمان انواع اختلالات و درمان هریک از بیماری های مربوط به سیستم عصبی مثل ام اس، سردرد، کمردرد، آلزایمر، صرع و… وظیفه بهترین متخصص مغز و اعصاب در تهران است. پزشکان مغز و اعصاب با درک صحیح و دقیق شرایط بیمار، نقش بسزایی در پیشگیری و بهبود هریک از علائم بیماری دارند.
سخن آخر
در این مقاله، نهایت تلاش خود را به کار گرفتیم تا در ابتدا شما را با انواع بیماری های مربوط به مغز و اعصاب آشنا کنیم و سپس در ادامه، به معرفی لیست 10 تایی از بهترین متخصص مغز و اعصاب در تهران پرداختم تا شما به راحتی، دکتر موردنظر خود را انتخاب کنید و روند درمان خود را آغاز کنید. از اینکه تا پایان این متن همراه ما بودید، نهایت تشکر و سپاس را داریم.
سلام.کسانی که درد نوروپاتی دارند وسابقه اعتیاد دارند باید از چه داروی استفاده کنند که به ان دارو اعتیاد پیدا نکنند.یا مناسب ترین دارو چه داروهایی برای انها میباشد.
سلام دوست عزیز
داروهای متعددی برای این نوع درد تجویز میشه مثل کاربامازپین، دسیپرامین، پرگابالین و… ولی اینکه کدوم دارو برای شما مناسب تره بستگی به تجویز پزشک و سابقه پزشکی بیمار داره. پس بدون مشورت با پزشک به هیچ عنوان از دارویی استفاده نشه
سلام من ۴۲ سالمه یه حمله میگرنی بعد از خوردن یه دوره قرص ضد بارداری دارم قسمت سمت چپ صورتم مخصوصا فک پایین و بالا درد شدید دارم همراه با سردرد میگرنی همون سمت دکتر نوار مغز گرفت گفت مشکل میگرن هست دارو دادن ولی این همه دارو ضد افسردگی باهم نمیدونم چکار کنم چون همشون داروهای اعتیاد اوره و باید تا کی بخورم
نورتریپتیلین ۱۰ بیست عدد روزی یکی
میگروفار روزی دو بار ۳۰ عدد
فلاکسور ۳۷،۵روزی یک چهارم ده عدد
لامیکسون ۲۵ روزی یه عدد بیست عدد
ممنون میشم راهنماییم بکنین
سلام دوست عزیز
این دارو ها مدت درمانی دارن و تا یه مدت مدت چند ماهه باید مصرف آنها رو دنبال کنید. اگر نگران این مسئله هستید به صورت ماهیانه برای چکاپ به پزشک مراجعه کنید تا با توجه به علائم شما، مقدار دارو کاهش پیدا کند؛ اما به هیچ عنوان این دارو ها رو به صورت ناگهانی قطع نکنید.